Boost your skin 

DermaOXY is een briljant huid- en hoofdhuidbehandelingsconcept dat actief werkt tegen rimpels, fijne lijntjes en een droge huid.

DermaOXY is de toekomst van natuurlijke huidverbetering met producten voor de huid en hoofdhuid.

Ons lichaam krijgt door de jaren heen veel te verduren door invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden en/of chemische stoffen. Van binnenuit kunnen andere negatieve factoren zoals verkeerde voeding, stress en medicijnen van grote invloed zijn. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit en herstelt minder snel. Er ontstaan rimpeltjes, fijne lijntjes en de huid wordt droger.

 

Gelukkig zijn er behandelmethoden die deze veranderingen op een natuurlijke manier kunnen afremmen. Huid en hoofdhuid kunnen met dermaOXY op een verantwoorde wijze behandeld worden, met een duidelijk zichtbaar resultaat. De belangrijkste werkzame stoffen in de dermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels. Daarbij ziet u gelijk resultaat, zonder chirurgische ingrepen of injecties.